Klant

Mossel & Gin

Locatie

Amsterdam

Installateur

RDJ AV

Functionaliteit

Achtergrondmuziek DJ

Audiosysteem restaurant Mossel & Gin Amsterdam

Projectomschrijving

Het unieke restaurant Mossel & Gin is onlangs uitgerust met een nieuw audiosysteem voor het afspelen van achtergrondmuziek. Mossel & Gin is gevestigd op een unieke plek in het Westerpark. Het restaurant beschikt over een zonnige tuin en een gemoedelijk interieur. De kaart is uniek. Niet eerder werd er zoveel aandacht besteed aan mosselen in combinatie met gin. Gasten worden dan ook absoluut verrast door onder andere de eigen gin mayonaise.

Multifunctioneel audiosysteem

Installatiepartner RDJ AV uit Ede mocht zich ontfermen over het uitdenken van het nieuwe audiosysteem. De belangrijkste eis? Multifunctionaliteit. Eigenaren Josh en Wouter vinden het belangrijk dat het systeem makkelijk bediend kan worden en dat ze hiermee flexibel kunnen zijn. Een DJ kan zodoende eenvoudig inprikken op het audiosysteem. Hiermee kan snel geschakeld worden tussen achtergrondmuziek en de organisatie van een feestje.

4 zones individueel bedienen

Met Josh en Wouter is goed gekeken naar de verschillende ruimtes in en om het restaurant. Elke ruimte kent zijn eigen behoefte op het gebied van volume. Zo zijn de begane grond van het restaurant, de bovenverdieping, het terras en de keuken van elkaar gescheiden. Deze kunnen via een centrale bediening achter de bar onafhankelijk van elkaar bediend worden via speciale panelen. Elke medewerker snapt dit. En hierdoor worden Wouter en Josh niet elke dag gebeld met de vraag hoe de bediening ook alweer in elkaar zat.

Verstaanbare achtergrondmuziek

Bij de installatie heeft RDJ AV gekozen voor het toepassen van MASK6C luidsprekers. Deze luidsprekers kenmerken zich door wat extra nadruk in de midden en hoge tonen. Lage tonen conflicteren vaak met het geroezemoes in het restaurant. Het zorgt ervoor dat de muziek niet meer te verstaan is. Door deze speciale nadruk ontstaat er een heldere weergave van stem en melodielijnen. Bovendien stoort het niet in het gesprek. Zodra een DJ gaat draaien worden de subwoofers betrokken in de installatie en wordt een totaal geluidsbeeld gerealiseerd.

Super chill geluid

Een belangrijke reden voor Mossel & Gin om met RDJ AV samen te werken is de wijze waarop ze de bediening hebben aangepakt. Bovendien werkt met RDJ AV al jarenlang met de producten van Business Audio Systems. De producten zijn erg betrouwbaar en worden geïnstalleerd onder 5 jaar garantie. Voor Mossel & Gin was dit erg belangrijk, omdat ze geen dag zonder muziek willen zitten. Josh vult aan: “Super chill geluid! Enorm bedankt RDJ AV!”

Wilt u ook een multifunctioneel audiosysteem in uw restaurant?

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.