Klant

Restaurant Bistro T-Bone

Locatie

Enter

Installateur

Elektro Roetgerink

Functionaliteit

Achtergrondmuziek, Presenteren

Audiosysteem restaurant Bistro T-Bone

Projectomschrijving

Al jarenlang is Bistro T-Bone een begrip in Twente. Gasten worden verwend met het beroemde vlees van de houtskoolgrill. Een desastreuze brand in februari 2016 gooide roet in het eten. Bistro T-Bone werd opnieuw opgebouwd en is sinds enkele maanden weer volop in bedrijf. Aan de sfeer is niets veranderd, behalve dat is geïnvesteerd in een zeer functioneel audiosysteem voor muziek en het geven van presentaties. Zo draagt het audiosysteem bij aan multifunctioneel gebruik van het restaurant.

Achtergrondmuziek draagt bij aan warme sfeer

Als u Bistro T-Bone binnenkomt wordt u direct hartelijk ontvangen door een aangenaam stukje muziek. Het begin van een mooie en ontspannen avond vol lekker eten, een optimale bediening en een prettige sfeer. De gasten kunnen aan de bar plaatsnemen voordat zij naar de tafel worden geleid. Muziek is overal om de gasten heen en onderstrepen de sfeer. In het hele restaurant zijn veel luidsprekers geplaatst, waardoor het volume niet hard hoeft te staan om toch overal muziek te horen.

Achterin het restaurant bevindt zich een deel wat veel aan groepen wordt verhuurd of voor bijeenkomsten wordt gebruikt. Zo vergadert de Enterse ondernemerskring met regelmaat in deze ruimte. Het was de wens van de eigenaar om een verstaanbaar audiosysteem te realiseren, waarbij de microfoon snel en makkelijk gebruikt kan worden. Als er achterin het restaurant wordt gesproken, dan is dit in de voorzijde en bij de bar niet te horen. Zo kan deze ruimte perfect worden ingezet voor commercieel gebruik.

De muziek is afkomstig van een muziekcomputer. Dit signaal wordt naar de voor- en achterzijde geleid. Per ruimte kan het volume van de muziekcomputer harder of zachter gezet worden. Ook kan per ruimte andere muziek worden afgespeeld. De bediening vindt plaats via wandbedieningspanelen die in de voor- en achterzijde in de wand zijn geplaatst. Iedereen zonder technische kennis kan het audiosysteem hierdoor optimaal gebruiken.

Het resultaat is een eenvoudig te bedienen geluidsinstallatie, die multifunctioneel ingezet kan worden. Standaard wordt op prettige wijze en op laag volume achtergrondmuziek afgespeeld. Maar voor bijeenkomsten kan de microfoon worden ingeschakeld. En bij partijen kan het volume omhoog gezet worden. Gasten worden omringd door warme klanken, fantastisch eten en prettige bediening. Wat wil een mens nog meer tijdens een avond uit eten?

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.