Klant

Bedrijfspand

Locatie

Leusden

Installateur

AV AT LAST

Functionaliteit

Achtergrondmuziek, Radio

Audiosysteem bedrijfspand Leusden

Projectomschrijving

Onlangs heeft AV AT LAST een bedrijfspand in Leusden mogen voorzien van een compleet audiosysteem voor achtergrondmuziek en presentaties. Het pand werd nieuw gebouwd tussen grote bedrijven als ARAG, AFAS en Intergamma.

Optimalisatie van geluidsweergave per ruimte

Het audiosysteem is beslaat het volledige bedrijfspand, maar is opgedeeld uit een aantal zones. Zo worden presentatieruimtes, kantoren, kantine en magazijn allemaal individueel voorzien van muziek. Per zone kan een radiozender worden geselecteerd. Uiteraard kan in de presentatieruimte worden besloten om voor de presentatiestand te kiezen.

Deze keuzes worden gemaakt via bedieningspanelen die middels 2-aderig signaalkabel zijn verbonden aan de centrale audiomatrix. Deze is te vinden het rack waarin ook alle IT-apparatuur is weggewerkt. De luidsprekers in de verschillende ruimte zijn verbonden middels 2 x 2,5 mm² kabel en aangesloten volgens het 100V protocol.

Waar in kantoren, kantine en presentatieruimes is gekozen voor discrete inbouwluidsprekers hangt in het magazijn een bol luidspreker. Deze luidspreker heeft een spreiding van 360°. Doordat deze op hoogte hangt weet deze een compleet magazijn met een oppervlak van 900 m² te voorzien van rustige radiomuziek.

De versterkers zijn ook in het centrale IT-rack geplaatst. In totaal 2 versterkers van 4 x 240 Watt was voldoende om alle luidsprekers in het pand te voorzien van voldoende vermogen. Elke zone heeft een eigen versterkerkanaal toegewezen gekregen, waardoor het mogelijk is om per ruimte het volume harder of zachter te zetten.

Het eindresultaat is een eenvoudig te bedienen audiosysteem die door het hele bedrijfspand per ruimte is geoptimaliseerd. Qua luidsprekers, qua design en qua geluidsweergave. Maatwerk ten top, waarbij alle medewerkers elke dag weer genieten van hun favoriete radiozender.

Recent geïnstalleerd

Gratis advies aanvragen

of bel ons direct op 085 - 2500917

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.

GRATIS E-BOOK
'RADIO OP DE WERKVLOER'

Antwoorden op ALLE vragen die er zijn tijdens
een zoektocht naar een centrale radio installatie.