Klant

MAIN Energie

Locatie

Diemen

Installateur

Inferno Audio Visueel

Functionaliteit

Achtergrondmuziek, Radio, Presentatie

Audio systeem bedrijfskantine MAIN Energie

Projectomschrijving

MAIN Energie is dé energieleverancier voor de zakelijke markt. Het bedrijf streeft ernaar om op duurzame wijze een groot marktaandeel te krijgen door op basis van klantwensen en behoeften het energieverbruik inzichtelijk te maken. Het hoofdkantoor van MAIN Energie is gevestigd in Diemen. Er werken ruim 90 mensen op kantoor. De bedrijfskantine speelt dan ook een belangrijke rol om de dagelijkse werkroutine te doorbreken. Deze werd door het personeel echter als stil ervaren. Backstage AV mocht met de aanleg van een nieuw audio systeem de stilte in de bedrijfskantine doorbreken.

Multifunctione bedrijfskantine door nieuw audio systeem

De bedrijfskantine of het bedrijfsrestaurant is steeds vaker een multifunctionele ruimte. Er wordt geluncht en vergaderd, maar ook de vrijdagmiddagborrel vindt daar plaats. In het geval van MAIN Energie is er een bar aanwezig en wordt er door het personeel regelmatig tafeltennis gespeeld. De aanwezigheid van een beamer zorgt ervoor dat er samen sportwedstrijden gekeken kan worden. Maar ook dat er op eenvoudige wijze presentaties of trainingen gegeven kunnen worden.

Het audiosysteem van Backstage AV bestaat uit een flink aantal luidsprekers die verdeeld zijn over twee ruimtes in de kantine. Beide ruimtes kunnen apart van elkaar bediend worden. Er kan een andere geluidsbron worden afgespeeld, maar ook het volume kan afzonderlijk van elkaar harder of zachter worden gezet. De achtergrondmuziek is afkomstig uit een internetradio. Een internetradio biedt ten opzichte van een FM radio veel meer zenders en is tegenwoordig makkelijk te integreren in het IT netwerk van het bedrijf. De ontvangst is zeker binnen betonnen gebouwen beter dan FM.

Backstage AV heeft het audio systeem gekoppeld met de beamer. Dit betekent dat wanneer de beamer wordt gebruikt de audio automatisch mee beweegt de visuele weergave ondersteunt. Er is ruimte om een microfoon aan te sluiten, zodat de spreker tijdens presentaties verstaanbaar is voor alle aanwezigen. De kantine van MAIN Energie kan vanaf nu nog beter multifunctioneel worden ingezet, dankzij de inzet van enkele audiovisuele middelen, die eenvoudig te bedienen zijn.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.