Klant

Geberit Nederland

Locatie

Nieuwegein

Installateur

Van Brienen Audiovisueel

Functionaliteit

Presentatie

Audio ondersteuning leslokaal Geberit

Projectomschrijving

De Geberit Groep is Europees marktleider in sanitaire producten. In veel Europese landen is Geberit lokaal aanwezig en wordt unieke toegevoegde waarde geleverd op het gebied van sanitaire technologie en badkamer keramiek. Het hoofdkantoor van Geberit Nederland is gevestigd in Nieuwegein. In de leslokalen worden professionals in installatietechniek getraind en kennis gedeeld. Van Brienen Audiovisueel mocht de leslokalen audiovisueel inrichten en koos daarbij voor audio ondersteuning van Business Audio Systems.

Verstaanbaarheid docent is cruciaal

Tijdens het doceren van technische kennis is het cruciaal dat de docent verstaanbaar is. Bovendien dient hij/zij geen belemmeringen te hebben in het bedienen van audiovisuele techniek en moet de inhoud van de training duidelijk op het scherm te zien zijn. Al deze vraagstukken werden voorgelegd aan Van Brienen Audiovisueel, die op zijn beurt met een passende oplossing is gekomen.

2 soorten audio ondersteuning

Om de training zo verstaanbaar mogelijk te maken is er gebruik gemaakt van 2 verschillende soorten audio ondersteuning. Allereerst zijn aan beide zijden van het projectiescherm 2 opbouwluidsprekers geplaatst. Deze 8” luidsprekers zijn in staat om multimedia optimaal weer te geven. Het idee is dat de cursisten het geluid beleven. Door te kiezen voor grotere luidsprekers wordt een warme basweergave gecombineerd met prettig midden- en sprankelend hoogfrequenties.

Om de docent verstaanbaar te maken is een andere techniek ingezet. Zodra de docent door de microfoon spreekt worden de design inbouwluidsprekers geactiveerd. Deze zijn vrij dicht op elkaar door het hele leslokaal geïnstalleerd. De truc hierbij is dat het geluidsvolume laag gehouden kan worden. Maar omdat de luidspreker dicht bij elkaar zijn geplaatst ontstaat er een perfecte dekking. Het resultaat is een fantastische spreiding en een optimale spraakverstaanbaarheid. Audio ondersteuning zoals het hoort!

Audio beweegt mee met presentatieweergave

De audio beweegt automatisch mee met het bedienen van de andere audiovisuele middelen. Zodra de microfoon wordt aangezet kan er gesproken worden. En zodra er multimedia wordt afgespeeld, is dit te horen via de luidsprekers aan de voorzijde. De eenvoudige bediening zorgt ervoor dat de docent makkelijk een laptop kan aansluiten. De docent is er klaar voor om zijn cursisten verstaanbaar te trainen.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.