Klant

Hoekstra BV

Locatie

Sneek

Installateur

Inferno Audio Visueel

Functionaliteit

Radio, Achtergrondmuziek

Audio installatie bedrijfshal Hoekstra BV

Projectomschrijving

Een bodedienst met paard en wagen vormde 85 jaar geleden de oorsprong van het hedendaagse Hoekstra BV. Annu 2018 is Hoekstra BV uitgegroeid tot een specialist in het vervoer van niet-standaard producten. Een moderne logistiek dienstverlener die voorop loopt in de ontwikkelingen binnen de transportbranche. Inferno Audio Visueel mocht voor Hoekstra BV een nieuwe audio installatie in de nieuwe bedrijfshal plaatsen. Deze cross-dock werd in 2018 geopend en een stukje achtergrondmuziek door middel van radio mocht hier niet ontbreken.

Met plezier laden en lossen

Het nieuwe cross-dock magazijn is bedoeld om allerlei soorten vracht te lossen en direct worden verdeeld naar de klant. Op deze manier wordt een maximale efficiëntie behaald en wordt kostbare tijd en ruimte bespaard. Het was de wens van Hoekstra BV om in deze bedrijfshal een uitstekende geluidsinstallatie te plaatsen om de harde werkers te voorzien van wat extra stimulans. Muziek zorgt er tenslotte voor dat er met meer plezier gewerkt wordt. Dit komt de productiviteit ten goede.

Fantastische geluidsweergave

Omdat muziek zo’n belangrijke rol speelt heeft Hoekstra ervoor gekozen om te investeren in de hoogwaardige DP6 pendel luidspreker. Deze is door Inferno Audio Visueel bovenin de bedrijfshal op 5 meter hoogte gemonteerd en heeft een afstraling van 360 graden. Op deze manier wordt een oppervlakte van 250 m² afgedekt met een fantastische geluidsweergave. In totaal zijn 9 van deze pendel luidsprekers geplaatst in verschillende ruimtes.

Bediening vanaf 1 centrale plaats

Het hart van de installatie is eenvoudig, maar doeltreffend. Deze bestaat uit een versterker met veel vermogen, een internetradio en een volumeregelaar. Deze zijn allemaal mooi weg gewerkt in een kast met deur, die op slot gedaan kan worden. Hoekstra BV had een voorkeur voor deze centrale bediening. Met slechts één draaiknop kan het volume in de hele bedrijfshal omhoog of omlaag gezet worden.

Audio installatie met internetradio

Internetradio is niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. FM gaat vermoedelijk in 2022 verdwijnen en dat zorgt ervoor dat bedrijven op zoek zijn naar alternatieven. Internetradio biedt bij een stabiele verbinding een ontvangst zonder ruis. Bovendien kunnen er heel veel zenders worden opgezocht. Veel meer dan FM. Prettig is ook dat een bediening via de smartphone makkelijk geïntegreerd kan worden.

Inspiratie?

Ook op een prettige manier naar muziek luisteren op het werk? We hebben hier onlangs een artikel over geschreven. Hierin leggen we uit wat je zelf al kunt doen om radio te luisteren op het werk zonder teveel overlast te veroorzaken.

Wij helpen u gratis en vrijblijvend
bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie
voor uw bedrijfsruimte of sportaccommodatie.

Of bel ons direct op 085-2500917.

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.