Klant

Bruns BV

Locatie

Bergeijk

Installateur

Backline AV

Functionaliteit

Achtergrondmuziek, Omroep, Presenteren, Vergaderen

Achtergrondmuziek in bedrijf Bruns BV

Projectomschrijving

Business Audio Systems Regio Dealer Backline AV mocht voor Bruns BV de audiovisuele faciliteiten realiseren in een fantastisch project. In dit geweldige bedrijf op een fantastische locatie mocht een systeem voor achtergrondmuziek en omroep worden geïnstalleerd. Tevens zijn er audio faciliteiten gerealiseerd in de kantine en vergaderruimtes ten behoeve van vergaderingen en het geven van presentaties en workshops.

Multi-zone geluidsinstallatie met muziek, omroep en presentatie

Rijksmonument De Ploeg in Bergeijk, het industriële erfgoedicoon van Noord-Brabant, is vanaf eind 2016 de nieuwe bedrijfslocatie van Bruns BV. Door de overname is de functie als fabriek in ere hersteld. Waar jarenlang de bekende Ploegstoffen werden geproduceerd worden nu tentoonstellingen en high-tech exhibits voor musea, science centra en informatiecentra ontwikkeld.

Meerdere ruimtes zijn voorzien van de modernste presentatie oplossingen met videoconferencing. Middels eenvoudige bediening kunnen alle faciliteiten op simpele wijze worden bediend. Zo wordt de showroom gebruikt als multifunctionele ruimte. Hier worden presentaties gegeven, exhibits tentoongesteld en bijeenkomsten gehouden. Met één druk op de knop kan de functionaliteit van de showroom worden gewijzigd.

Door het hele pand is achtergrondmuziek in bedrijf. Het zorgt voor een goede en gezellige werksfeer. Maar de installatie heeft een dubbele functie. Want op simpele wijze kan het audio systeem voor omroep worden ingezet. Hierdoor kan efficiënt worden gecommuniceerd in het immense bedrijfspand.

De ruimtes in het pand zijn stuk voor stuk divers van formaat en opbouw. Hierdoor is in alle ruimtes maatwerk gerealiseerd, zodat het geluid in elke ruimte het gewenste effect bereikt. Achtergrondmuziek is tenslotte rustig op de achtergrond aanwezig en hoeft geen disco na te bootsen. En zo is de spraakverstaanbaarheid in de kantine en presentatieruimtes geoptimaliseerd, zodat elke klant, deelnemer van een event of medewerker perfect kan verstaan wat er wordt gezegd. Live, maar ook in video’s.w

Recent geïnstalleerd

Vergeet je gratis e-book niet!

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.