We create your Atmosphere

De krachtige basis van elk multifunctioneel audiosysteem

Business Audio Systems presenteert...

null

De krachtige basis van een modern audiosysteem

Verdeelt de muziek richting de juiste ruimtes

Met Atmosphere kan het geluid, de muziek of berichtgeving verdeeld worden over verschillende ruimtes. Zo kan in elke ruimte een eigen beleving worden gecreëerd. 

Zorgt voor topkwaliteit geluid

Atmosphere beschikt over een ingebouwde Digital Signal Processor. Onze installateurs kunnen deze gebruiken om de muziek en klank te perfectioneren. 

Programmeer berichtgeving of muziekschema's

In de cloud-omgeving van Atmosphere kunnen berichten geprogrammeerd worden, zoals een pauzebel, schoolbel of openingstijden. Ook de muziek kan geschakeld worden op basis van dagdeel of seizoen.

Ambient Noise Sensor met automatische volumeregeling

Deze sensor meet het geluidsniveau in een ruimte. Deze metingen worden teruggekoppeld naar het systeem waarna het volume van de muziek of berichtgeving automatisch aangepast wordt ten behoeve van een betere verstaanbaarheid of sfeerbeleving. 

Koppelen met het weer, seizoenen of thema

Laten we samen creatief worden! Want Atmosphere is te koppelen aan vrijwel alle beschikbare data. Dankzij een eigen API kunnen we schakelen met het weer, de seizoenen of aan data van gasten of bezoekers.

Verkrijgbaar vanaf € 1.495,-

Atmosphere is in 2020 op de markt gebracht en brengt alle moderne features om een modern audiosysteem te bedienen terug in één apparaat. Dit apparaat is verkrijgbaar vanaf € 1.495,- ex BTW. 

Atmosphere in de horeca
Een deken van geluid voor uw gasten

De juiste vibe kan het verschil betekenen tussen het bestellen van een extra glas wijn of een vertrek naar een bar verderop. Muziek speelt hierin een vitale rol. De muziekkeuze, maar ook het volume waarop de muziek wordt afgespeeld heeft effect op het welzijn van je gasten. 

Met Atmosphere spelen wij in op deze goede vibe en zorgen we ervoor dat jouw gasten altijd worden omarmd door de juiste muziek op het juiste volume, zodat zij zich comfortabel genoeg voelen om net iets langer te blijven hangen. 

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Bedrijfshal

Atmosphere in de industrie
Structuur aanbrengen in de werkdag

Atmosphere brengt structuur aan in de werkdag. Middels geprogrammeerde pauzesignalering worden pauzes aan- en afgekondigd. Ploegendiensten worden automatisch omgeroepen en dankzij de omroepfunctie kan iedereen snel worden bereikt. 

Muziek brengt positiviteit en productiviteit. Atmosphere zorgt ervoor dat de muziek altijd aan staat wanneer je collega's binnenkomen en altijd te verstaan is, ondanks het lawaai van machines of transport. 

Met Atmosphere win je als bedrijf elke dag een aantal minuten productiviteit per persoon. Tel uit je winst!

Business Audio Systems Geluidsinstallatie Retail Winkels

Atmosphere in de retail
Content op maat

In de retail draait alles om beleving. Hoe langer jij in staat bent het winkelpubliek in je winkel vast te houden, des te groter is de kans dat ze overgaan tot aanschaf. Atmosphere kan hierin een belangrijke rol spelen door jouw klanten content op maat te bieden.

Wat te denken van hondengeluiden op de hondenafdeling van jouw dierenspeciaalzaak? Of geluiden van wind en regen in een outdoor outlet? Trigger reclameboodschappen op strategische plekken of verwelkom je klant op unieke wijze bij binnenkomst in de winkel.

Wij denken graag creatief met je mee om de investering per klant te verhogen.

Atmosphere op kantoor
Presenteren zonder gedoe

Op kantoor wil je een ruimte snel klaar kunnen zetten voor een presentatie, een training of een andere bijeenkomst. Achtergrondmuziek afspelen terwijl klanten of relaties binnenkomen en daarna overgaan tot de informatie overdracht.

Atmosphere is het ideale systeem om één of meerdere ruimtes los te koppelen of juist gezamenlijk te gebruiken. Met één druk op de knop stel je het audiosysteem in. Dit kan door elke medewerker gedaan worden. Via een regelaar of via de smartphone. 

Atmosphere bestaat uit:

Hardware processor

Binnen Atmosphere kan gekozen worden voor 2 soorten processors. Deze worden bij jouw audiosysteem in de buurt geplaatst en gekoppeld aan de versterkers en de speakers. 

Wall panels

Een grote hoeveelheid wallplates biedt extra functionaliteit in een ruimte. Denk aan het aansluiten van een microfoon, het maken van een Bluetooth verbinding of het bedienen van het geluid in de ruimte.

WebApp

Via deze WebApp kan het systeem worden bediend. De WebApp is per gebruiker te customizen, zodat zij alleen bepaalde elementen kunnen bedienen. De app kan ook opgeroepen worden met een QR code.

Cloud beheeromgeving

Achter de hardware processor bevindt zich een cloud beheeromgeving. Binnen deze omgeving kunnen alle instellingen, presets en programmeringen afgesteld worden met behulp van onze technici.

Ambient Noise Sensor
Automatische volumeregeling

Een van de unieke features van Atmosphere is de mogelijkheid om een sensor te plaatsen in een ruimte. Deze sensor meet het geluid in de ruimte. Deze meting wordt terug gekoppeld naar de hardware processor van Atmosphere. Nu kan het muziekvolume of het volume van de omroepmededeling automatische harder of zachter gezet worden.

Dit is een fantastische functie voor omroepmededelingen in winkels, bedrijfshallen, openbare ruimtes of voor creëren van de perfecte ambiance met muziek in retail of horeca.

Verkrijgbaar vanaf € 1.495,-

Atmosphere wordt in Nederland gedistribueerd door Business Audio Systems en is verkrijgbaar vanaf € 1.495,- exclusief BTW. De hardware processor wordt bij de andere audio apparatuur geplaatst en door ons aan elkaar gekoppeld. 

Aan de hand van jouw wensen wordt het systeem geconfigureerd en ingesteld. Hier kunnen wall panels aan toegevoegd worden. Deze kosten de € 295,- ex BTW per stuk.

De WebApp is gratis. Onze vestigingen

Onze installateurs zijn gevestigd door heel Nederland, in België en Duitsland. Zij zijn stuk voor stuk getraind en gecertificeerd om te werken met Atmosphere en zorgen er ook voor dat jouw Atmosphere omgeving altijd up-to-date blijft.


Business Audio Systems wie zijn wij

Meubitrend kiest voor Atmosphere

Meubitrend uit Oss is één van de eerste Nederlandse bedrijven die Atmosphere in gebruik hebben genomen. Ze zijn zeer tevreden over de muziekdistributie door het hele pand, de omroepmogelijkheden alsook de koppelingen die met Bluetooth gemaakt kunnen worden.

Atmosphere bij jullie in de zaak?

Wij demonstreren u graag alle mogelijkheden.

Atmosphere bij jullie in de zaak?

Wij demonstreren u graag alle mogelijkheden.