100 Volt Versterker voor vaste geluidsinstallaties

Een 100 Volt versterker wordt ingezet binnen een permanente geluidsinstallatie voor het weergeven van muziek en omroepen van mededelingen. Vandaar dat Business Audio Systems een fantastisch pakket aan 100V versterkers en luidsprekers heeft, waarmee betrouwbare installaties gemaakt kunnen worden.

Best verkochte 100V versterkers

Fabrikant Business Audio Systems levert professionele audio producten en beschikt over een uitmuntende collectie 100 Volt versterkers en 100 Volt mengversterkers. De producten hebben een garantietermijn van 5 jaar en zijn daarmee uiterst betrouwbaar. Hieronder vind je een overzicht van de top 3 best verkochte 100V versterkers van dit moment.

MA240

Eenvoudig te bedienen mengversterker
met 240 Watt vermogen. 

REVAMP4240T

Betrouwbare 100 Volt versterker met 4 kanalen en een vermogen van 4 x 240 Watt.

REVAMP1120T

Zeer betrouwbare 120 Watt 100V versterker met geringe inbouwhoogte en diepte.

Nieuwste ontwikkeling op het gebied van 100 Volt mengversterkers

In onderstaande video ziet u de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van 100 Volt mengversterkers. Mengversterkers zijn 100 Volt versterkers met ingebouwde voorversterker. Hiermee beschikt u dus over één apparaat met meer functionaliteit. Want op een mengversterker kunnen rechtstreeks muziekbronnen en microfoons worden aangesloten. Bovendien kunt u de geluidsinstallatie direct vanaf uw mengversterker bedienen. 

Overzicht met vermogens en prijzen

Hieronder vindt u een helder overzicht met het vermogen per versterker en bijbehorende prijzen exclusief BTW. Vervolgens kunt u meer exacte productinformatie vinden wanneer u klikt op ‘Specificaties’ aan de rechterzijde. 

100 VOLT

Mengversterkers

100 Volt versterkers

Vermogen

Vermogen

Prijs excl. BTW

Prijs excl. BTW

Voorbeelden van recente 100V projecten

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van installaties die wij onlangs hebben gerealiseerd. 

Wij helpen u graag verder

Of bel direct met 085-2500917
Ook wanneer u zelf wilt installeren